utorak, 3. rujna 2013.

Yves Rocher - new in !

Kako se zadnjih dana po internetu žustro raspravlja o štetnosti sastojaka koje sadrže naši najdraži kozmetički proizvodi, u fazi sam isprobavanja raznih alternativnih varijanti. Tako sam se jednom prilikom našla u Yves Rocheru i zaljubila se u njihove proizvode. :D
U prvom postu sam već govorila o njihovom šamponu protiv ispadanja kose bez kojeg moja kosa više ne može, trenutno trošim već treću bočicu a kako sam čula, ponestalo ga je u njihovim dućanima stoga ću morati biti štedljiva do sredine mjeseca, dok ne stigne :D 
Uglavnom, dok sam bila u potrazi za svojim HG šamponom, naletila sam na par stvari koje su me oduševile a to su:





1) Osvježavajući gel za tuširanje s organskom aloe verom iz Meksika

U Yves Rocheru kažu:
"Osvježavajući gel za tuširanje s organskom aloe verom iz Meksika:
- Vraća glatkoću kože
- Štiti od isušivanja
- Ostavlja kožu mekom i podatnom.

Prirodna i organska kozmetika s ECOCERT Greenlife certifikatom u skladu s ECOCERT standardima dostupnim nahttp://cosmetiques.ecocert.com "


Moram se složiti sa svime, ovaj proizvod radi prekrasnu pjenu i koža je svilenkasta i glatka :) Iako sadrži ALS, uopće mi ne isušuje kožu, baš naprotiv, počela sam ga koristiti i na licu jer mi skida svu šminku u par sekundi i ne iritira mi očnu sluznicu (koja je btw hipersenzitivna). Proizvod dolazi u simpatičnoj plastičnoj bočici od 200ml, miris je nježan i malo me podsjeća na one ružičaste žvakače gume, if you know what I mean :D Cijena mu je 21kn što je malo više za gel za tuširanje ali se svakako isplati, pogotovo ako i skidate šminku njime kao ja :) 
I da, znam da će to nekome možda zvučati ludo, inaće to ne radim ali sam se jednom umila pod tušem tim gelom i bila sam u čudu kako "bezbolno" skida maskaru i tuš. Inaće moram po 10min trljati lice vaticama i mlijekom a ovako se samo lagano umijem i eventualne ostatke uklonim vaticom. :) Moja koža punooo bolje izgleda, pogotovo područje oko očiju. :) 


2) Hranjivi balzam za obnovu suhih vrhova 

Ovaj balzam sam kupila zato jer sad nakon ljeta, vrhovi su mi jako suhi i teško mogu rasčešljati kosu nakon pranja a regeneratore ne preferiram jer mi zamaste vlasište. Proizvod je na bazi zobi, ima poprilično intenzivan miris koji nastaje nakon nanošenja. Obično nakon pranja kose utrljam na vrhove kose količinu veličine lješnjaka i normalno osušim kosu. S obzirom da ne sadrži silikone, nisam ni očekivala čuda ali ovaj proizvod sasvim dobro obavlja svoju funkciju. :) Cijena mu je 40kn a količina od 50ml će trajati dosta dugo. :)

3) Yves Rocher Flowerparty - toaletna vodica

Flowerparty je jedan divan, romantičan, slatkasti miris koji mi u trenu popravi raspoloženje :) Jako mi je drag i volim ga prije spavanja malo "špricnuti" po sobi. Znam da je teško riječima opisivati mirise zato ću "ukrasti" opis sa YR weba: 
"Mandarina i naranča u spojene u eksploziji vitalnosti i kiselkastog optimizma. Pulsirajuće srce cvijeća i voća: 
Nektar ruže, maline i ličija daju jarke boje života i privlače pažnju. 
Trag koji se pamti i prepoznaje: u pozadini vanilija stvara nezaboravnu ovisnost. 

Tajna formule: esencijalna ulja mandarine i naranče, absolut ruže i vanilije "

Cijena mu je 115kn  za 30ml i toplo ga preporučam svima koji vole slatke ali opet ne agresivne mirise :)




4) Yves Rocher - Toaletna voda - jagoda 

Moram priznati da mi je na prvu loptu ova ambalaža zapela za oko i da je to bio jedan od glavnih razloga zašto sam kupila ovu vodicu :D Veliki sam obožavatelj jagoda i svega što ima veze s njima stoga, sve je jasno :D Jedna od super stvari u vezi ove vodice je to što dolazi u velikom pakiranju od 100ml i u malom od 20ml. Ovo od 20ml je jako praktično za putovanja i općenito za nošenje u torbici. Volim ga tu i tamo, kad moj najdraži parfem "ispari" malo našpricati tek toliko da si malo popravim raspoloženje. Ove vodice dolaze u više varijanti pa mislim da svi ljubitelji voćnih mirisa mogu pronaći nešto za sebe :) Pakiranje od 20ml je 39kn i trajat će vam i više nego dugo stoga je dobra investicija. :)

4 komentara:

  1. Yves Rocher gdje god se okrenem i mislim da je pravo vrijeme da i ja nešto isprobam od njih, jer mislim ovi opisi su tako divni da si odmah poželim pomirisati sve odreda. barem da si piknem ovaj gel za tuširanje, čini mi se da s tim ne mogu nikak pogriješit.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel za tuširanje mi je zakon :D Imaš puno različitih mirisa pa si stvarno možeš odabrati. Ja sam još imala onaj Retropical što je bio LE al nije mi ni upola dobar kao ovaj, stvarno je nježan i radi divnu pjenu ^^ Svakako probaj, mislim da nećeš požaliti :)

      Izbriši
  2. Opet YR, zapjevala sam u sebi Rozginu "Obožaaaaaaaaaavam" (sram me) :D Sviđa mi se tvoj odabir, pogotovo sprejić od jagode <3

    OdgovoriIzbriši